od-hracu-pro-hrace-herni-sluchatka-a-mys-v-barvach-tymu-fnatic
Novinka Od hráčů pro hráče: Herní sluchátka a myš v barvách týmu Fnatic

Od hráčů pro hráče: Herní sluchátka a myš v barvách týmu Fnatic

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

1. 12. 2011 09:00 8

Jeden z nejlepších profesionálních herních týmů spolupracoval na nárhu herních periferií. Jejich fanoušci se mohou těšit na herní myš a stylová sluchátka v týmových barvách.

Reklama

Profesionální tým hráčů z Fnatic patří mezi ty nejznámější na světe. Za sebou má spoustu sponzorů a díky častým výhrám si o něm nezřídka přečteme. S borci z týmu se již poněkolikáté rozhodla spolupracovat i společnost SteelSeries, která se zabývá výrobou nejrůznějších herních periferií přímo pro profesionální hráče. Výsledkem je duo sluchátek a herní myši v limitované edici,

Profesionální myš nese název SteelSeries Sensei a ve svém nenápadném těle skrývá pořádného dravce. Myška na sobě nese 8 různých tlačítek (3 na levé a 4 na pravé straně), všechny v oranžové barvě. Celé tělo je poté černé a podle výrobce se uvnitř nachází kvalitní optika a 32 bitový ARM procesor, který se stará o rychlé reakce myši.

Zmiňovaná sluchátka nesou název SteelSeries 7H Fnatic Edition, přičemž vychází z původního modelu 7H. Kvalitně zpracovaná sluchátka nabízí zajímavost v podobě zatahovacího mikrofonu a ani ve společnosti s nimi kvůli mikrofonu nebudete vypadat jako šílenec. Nechybí prvek pro ovládání hlasitosti a dobře provedená izolace od okolního hluku. Na detailní specifikaci sluchátek se můžete podívat na stránkách výrobce.

Případný zájemce si bude muset připravit 100 dolarů za myš a sluchátka jej vyjdou na 140 dolarů. Zakoupit je můžete již teď prostřednictvím online obchodu týmu Fnatic.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama