polsti-favorite-si-v-call-of-duty-2-turnaji-vybojovali-bronzove-medaile
Novinka Polští favorité si v Call of Duty 2 turnaji vybojovali bronzové medaile

Polští favorité si v Call of Duty 2 turnaji vybojovali bronzové medaile

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 11. 2011 10:00 1

Na začátku listopadu se v pražské herně BattleZone uskutečnil sedmý offline turnaj ve stále oblíbené akční hře Call of Duty 2 s názvem LYNX Grunex CoD2 LAN. Kromě mnoha českých týmů se zúčastnil i favorizovaný polský tým Gameburg, který však nakonec na touženou první příčku nedosáhl.

Reklama

I když druhý díl válečné série Call of Duty letos oslavil šest let od svého vzniku, české hráče stále baví, což dokázali i na listopadovém turnaji. Do Prahy se totiž sjela hned sedmička týmů, mezi kterými se představila také jedna polská sestava.

Nepřehlédněte: Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2

Nižší počet účastníků tak nabídl opravdu pořádnou porci zápasů, a to pro všechny. Systém zápasů každý s každým totiž zaručoval všem týmům odehrání minimálně šesti zápasů.

Polští favorité si v Call of Duty 2 turnaji vybojovali bronzové medaile
i Zdroj: PCTuning.cz

Turnaj podpořil LYNX, nejprodávanější česká značka počítačů. Z počáteční sedmičky ovšem do další fáze turnaje mohla postoupit jen čtveřice nejlepších, kterými byli polští Gameburg a české trio týmů - Gunrunners, Pitbulls a FeW GamerS.

Hned první kolo vyřazovací fáze turnaje přineslo jedno velké překvapení, když si čtvrtý postupující tým ze základních skupin, Gunrunners, poradil po několika napínavých prodlouženích s do té doby téměř suverénními Poláky. I druhý zápas přinesl napínavý boj, ze kterého nakonec jako vítězná sekce hájící barvy české organizace FeW GamerS.

To už jsme se ovšem dostali do samotného finále, ve kterém se přestavili zmiňovaní Gunrunners proti FeW GamerS. Klání to bylo vskutku urputné, rozhodnout tak musela až třetí mapa.

Pevnější nervy a lepší mušku nakonec předvedli hráči Gunrunners, kteří se tak nakonec stali vítězi sedmého LYNX Grunex CoD2 LAN turnaje. Polští Gameburg si spravili chuť v boji o třetí místo a po zásluze si tak za hranice odvážejí bronzové medaile.

Polští favorité si v Call of Duty 2 turnaji vybojovali bronzové medaile
i Zdroj: PCTuning.cz

Výsledky LYNX Grunex Call of Duty 2 LAN #7:

  • 1. místo: Gunrunners
  • 2. místo: FeW GamerS
  • 3. místo: Gameburg

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama