vime-ktere-smartphony-htc-dostanou-aktualizaci-na-android-4-0-ice-cream-sandwich
Novinka Víme, které smartphony HTC dostanou aktualizaci na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Víme, které smartphony HTC dostanou aktualizaci na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 11. 2011 13:45 15

Asi už jste se sami sebe ptali: „Verze Ice Cream Sandwich vypadá skvěle, ale bude k dispozici i pro můj telefon?“ Uvnitř zprávy naleznete seznam zařízení, které obdrží aktualizaci na Android 4.0.

Reklama

Jeden z nejoblíbenějších výrobců mobilních telefonů – HTC, dnes zveřejnil seznam telefonů, které se dočkají aktualizace na Android 4.0 Ice Cream Sandwich. O tom, které modely to budou, se začalo spekulovat v podstatě okamžitě poté, co Google novou verzi operačního systému představil.

Zhruba před hodinou se na oficiálním účtu HTC na Facebooku objevil příspěvek, ve němž byla upřesněna první vlna telefonů, pro kterou bude zmrzlinový sendvič dostupný. Na počátku příštího roku se mohou těšit majitelé modelů Sensation, Sensation XE a XL a také Evo 3D. V dalších měsících se snad dočkají i další zařízení, ale kdo ví. Zklamaní zatím asi hodně budou majitelé modelu Incredible.

Google na jaře oznámil, že se s významnými výrobci a operátory dohodl na tom, že zařízení na trhu budou dostávat aktualizace alespoň po dobu osmnácti měsíců. Snad svůj slib dodrží a bude je tlačit k větší aktivitě. Přeci jen, Android je v tomto ohledu oproti ostatním – iOS a Windows Phone 7.5, úplně někde jinde. Nic na tom nemění ani pilná komunita na XDA fóru.

Víme, které smartphony HTC dostanou aktualizaci na Android 4.0 Ice Cream Sandwich
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama