angry-birds-slavi-pul-miliardy-stazeni-a-dale-zrychluji
Apple Novinka Angry Birds slaví půl miliardy stažení a dále zrychlují

Angry Birds slaví půl miliardy stažení a dále zrychlují

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 11. 2011 12:45 3

Fenomén v mobilních hrách se chlubí už půl miliardou stažení napříč různými operačními systémy. Rovio na oslavu tohoto milníku vytvořilo video, které shrnuje ty nejzajímavější statistiky.

Reklama

Express jménem Angry Birds si za dva roky své existence vybudoval velmi silnou pozici mezi casual hrami. Návykovka s ptáčky a zelenými vepři patří dnes k nejoblíbenějším mobilním hrám. Rovio kvůli extrémnímu úspěchu svůj titul portovalo téměř na všechny možné i nemožné platformy.

Nepřehlédněte:

Hrajte Angry Birds zdarma v jakémkoli prohlížeči

Mikael Hed se nyní pochlubil, že Angry Birds si od vydání stáhlo už víc jak 500 milionů zájemců. Posledních 100 milionů hráčů hra navíc získala za poslední dva týdny.

Angry Birds slaví půl miliardy stažení a dále zrychlují
i Zdroj: PCTuning.cz

Lidé hraním Angry Birds strávili celkem 200 tisíc let a denně přidají dalších 300 milionů minut. Celkem bylo odehráno 266 miliard úrovní, chcete-li levelů a vystřeleno přes 400 miliard nabručených opeřenců. Hra je nejstahovanějším titulem v 79 zemích světa.

„Je to pro nás fantastický úspěch. Jsme nesmírně potěšeni, že si naši hru užívá takové množství lidí,“ řekl Mikael Hed, generální ředitel vývojářského studia Rovio.

Zdroj: Gigaom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama