hail-to-the-king-baby-duke-nukem-3d-pro-android-je-venku
Novinka Hail to the King baby! Duke Nukem 3D pro Android je venku

Hail to the King baby! Duke Nukem 3D pro Android je venku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2011 14:00 10

Duke Nukem, blonďák s doutníkem, který by se slávou mohl rovnat i legendárnímu Texas rangerovi Chucku Norrisovi, se objevil nakonec i na displejích zařízení se systémem Android.

Reklama

Včera v podvečer se v obchodu s aplikacemi pro zařízení s mobilním operačním systémem Android konečně objevila hra Duke Nukem 3D. Jedna z nezapomenutelných her stříleček minulého desetiletí se nakonec dostala i na nejrozšířenější platformu současnosti.

Na portu nesmrtelné klasiky pracovalo herní studio MachineWorks. Typický béčkový hrdina Duke znovu chrlí jednu vtipnou hlášku za druhou a šlape do úsměvu každému, kdo mu zkříží cestu. Po zakoupení hry máte k dispozici celou první epizodu. Ve hře pak můžete dokoupit zbylé dvě, a to za stejnou cenu jako tu původní.

Ovládání je kompletně uzpůsobeno dotykovému ovládání, a to jak pro mobily, tak pro tablety (osobně vyzkoušeno na zařízení Motorola Xoom). Ovládání je ale zatím velmi citlivé, poměrně dost těžko se pohybuje a zaměřuje. Snad vývojáři brzy vydají aktualizaci, která problém napraví.

Hru Duke Nukem 3D lze zakoupit za 17,25 Kč.

Hail to the King baby! Duke Nukem 3D pro Android je venku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AndroidMarket

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama