tt-esports-zacne-prodavat-mys-saphira-a-herni-podlozku
Novinka Tt eSports začne prodávat myš Saphira a herní podložku

Tt eSports začne prodávat myš Saphira a herní podložku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2011 13:00

Thermaltake připravuje pod hlavičkou Tt eSports nové nadobíčko pro hráče. Kromě látkové podložky nabídne i myš, která podle všeho padne dobře do ruky.

Reklama

Doby, kdy byl Jonathan „Fatal1ty“ Wendel známou ikonou herního světa a uživatelům doporučoval luxusní hardware mnoha výrobců, jsou nenávratně pryč. Licenční poplatky za použití jeho jména jsou neskutečně vysoké. Prodeje ale nenaplňují očekávání.

Thermaltake proto nyní oslovil dalšího profesionálního hráče, Alexeje „White-Ra“ Krupnyka, pod jehož jménem začne nabízet nové nádobíčko pro hráče.

V první řade to bude obyčejná látková podložka, která má budit zdání něčeho výjimečného. Uživatelé ale přeci nejsou hloupí. Dále se v prodeji ukáže myš Saphira, která je vybavena optickým snímačem s rozlišením 3500 dpi. Tlačítka od firmy Omron by měla vydržet až pět milionů výstřelů, chcete-li stisknutí.

Myš obsahuje vnitřní paměť o velikosti 32 kB, takže nastavení, které do ní uložíte, budete mít po ruce i když ji připojíte k jinému počítači. Prý pojme až pět profilů. V prodeji se obě novinky objeví během následujících týdnů. Cenu neznáme.

Tt eSports začne prodávat myš Saphira a herní podložku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Thermaltake

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama