superman-prileti-koncem-listopadu-prodavat-se-zacne-tablet-asus-eee-pad-transformer-2
Novinka Superman přiletí koncem listopadu. Prodávat se začne tablet Asus Eee Pad Transformer 2

Superman přiletí koncem listopadu. Prodávat se začne tablet Asus Eee Pad Transformer 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2011 12:45 3

Nástupce populárního modelu, ke kterému je možné dokoupit příslušenství v podobě dokovací stanice, dostane do vínku silnější hardware. O svižný chod her a aplikací se postará SoC Kal-El, neboli Tegra 3.

Reklama

Zdá se, že druhá generace tabletu Eee Pad Transformer od tchajwanské společnosti Asus pomalu klepe na dveře. Naznačují to alespoň informace obchodu s elektronikou LambdaTek, který na nové zařízení již přijímá objednávky .

Nepřehlédněte:

ASUS prý pracuje na tabletu s Tegrou 3

Multimediální tablet by měl obsahovat výkonné SoC s krycím názvem Kal-El, které je též známé pod názvem Tegra 3. Čip obsahuje až čtyři jádra Cortex-A9 a dvanáct výpočetních jader pro grafiku. Oproti současné generaci (čipu Tegra2; pozn.aut) se výkon teoreticky zvýší 2,5×, vyšší aplikační výkon vzroste až 5×.

Eee Pad Transformer 2 bude patřit k větším tabletům na trhu. Nabídne 10,1“ dotykový displej, 1 GB paměti RAM a poběží na operačním systému Android 3.x Honeycomb.

Zařízení je zalistováno pod označením TF201-10l020A, přičemž je nyní možné předobjednat variantu s 32 GB vnitřní paměti. Cena je stanovena na 537 liber s daní, tj. na 15 300 korun. Uvedení na český trh je plánováno na konec listopadu. Tuto nformaci mám potvrzenou zástupcem výrobce.

Superman přiletí koncem listopadu. Prodávat se začne tablet Asus Eee Pad Transformer 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Lambdatek

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama