galaxy-s-iii-pry-nabidne-1-8ghz-dvoujadrovy-procesor
Novinka Galaxy S III prý nabídne 1,8GHz dvoujádrový procesor

Galaxy S III prý nabídne 1,8GHz dvoujádrový procesor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 10. 2011 17:15 35

[aktualizace]Na webu se objevila část z prezentace, která pochází z interních materiálů Samsungu. Galaxy S III podle ní nabídne skvělý hardware a obří displej.

Reklama

Další generace smartphonu Galaxy S, označovaná jako Galaxy S III, se zřejmě pochlubí skvostnými hardwarovými parametry. Informuje o tom server Phandroid. Přístroj bude obsahovat dvoujádrové SoC Exynos 4212 na taktu 1,8 GHz a 2 GB paměti RAM.

Na trhu se zařadí po bok větších zařízení. Podle všeho nabídne displej s úhlopříčkou 4,6“ a rozlišením 1280 × 800 pixelů. Zadní straně má dominovat 12Mpx snímač s možností záznamu videa v režimu 1080p.

Pod displejem se nachází čtveřice senzorových tlačítek. Vzhled zařízení odpovídá spíše rodině Wave. Operačním systémem bude Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ten měl být oficiálně představen na dnešní akci společností Google a Samsung. Jak ale asi víte, Unpacked: Google Edition byla na poslední chvíli zrušena kvůli úmrtí Steva Jobse.

Update: Podle některých serverů se jedná o podvod, což má potvrzovat zejména označení typu displeje Super AMOLED Plus HD. Samsung u nových modelů totiž hovoří výhradně o HD Super AMOLED.

Galaxy S III prý nabídne 1,8GHz dvoujádrový procesor
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Phandroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama