nokia-800-v-reklame-se-objevil-prvni-telefon-s-wp7-5-od-finu
Novinka Nokia 800: V reklamě se objevil první telefon s WP7.5 od Finů

Nokia 800: V reklamě se objevil první telefon s WP7.5 od Finů

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 10. 2011 10:00 17

Nokia World začne až za dva týdny a jak už to tak bývá, je pravděpodobně znám jeden z prvních modelů telefonu s WP7.5 ještě před akcí. Jak vypadá? Úplně stejně jako Nokia N9.

Reklama

Nokia má na konferenci Nokia World za dva týdny představit první telefony s mobilním operačním systémem od Microsoftu, Windows Phone ve verzi 7.5. Už nyní se ale objevil jistý model s WP7.5 v jedné z reklam. Telefon by se měl jmenovat Nokia 800 a mělo by jít o jednu z prvních Nokií s operačním systémem od Microsoftu.

Nokia 800: V reklamě se objevil první telefon s WP7.5 od Finů
i Zdroj: PCTuning.cz

Na první pohled je úplně totožná jako Nokia N9, na které běží operační systéme MeeGo a je už v prodeji. Ta má 3,7palcový dotykový displej technologie AMOLED s rozlišením 800 × 480 pixelů. Systém pohání jednojádrový procesor na frekvenci 1,4 GHz. Microsoft zatím není připraven na použití dvoujádrových procesorů a tak je nejvýkonnějším řešením jednojádro s frekvencí 1,5 GHz. Tato Nokia by tak měla být jedna z těch výkonnějších. Pro uživatelská data je zde připravena vnitřní paměť o velikosti 16 GB. Nokia oznámila mnohem více než tento model, ale "osmistovku" zatím nepotvrdila.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama