letni-olympiada-v-londyne-11-tisic-pocitacu-acer-a-windows
Software Novinka Letní olympiáda v Londýně: 11 tisíc počítačů Acer a Windows

Letní olympiáda v Londýně: 11 tisíc počítačů Acer a Windows

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2011 12:15 14

Acer na akci dodá 10 000 stolních počítačů a LCD monitorů, 1000 noteboků a také velké množství dotykových tabulí, které najdeme v informačních centrech.

Reklama

Letní olympijské hry se pomalu blíží a na jejich začátek se postupně připravují také všechny významné společnosti. Zahájena bude 26. července a ukončena 12. srpna 2012. V Londýně bude rozdáno na 300 sad medailí ve 26 sportech.

Olympiády se zúčastní přibližně sedmnáct tisíc sportovců. Očekávaná účast novinářů a reportérů je odhadována na dvacet tisíc. V televizi ji budou sledovat miliony lidí po celém světě. K tomu bude zapotřebí spousta vyspělé techniky, kam pochopitelně spadají i počítače.

Nepřehlédněte:

Vlak z Číny veze do Německa 40 tisíc notebooků

Akci zabezpečí jeden z nejznámějších výrobců – tchajwanský Acer, který se zavázal dodat deset tisíc stolních počítačů, tisíc notebooků a devět set serverů. Přibližně čtyři tisíce počítačů se budou nacházet v samotném řídícím centru.

Model Veriton L670G bude vybavený dvou nebo čtyřjádrovým procesorem Intel. Na jeho disku bude předinstalován operační systém Windows Vista, XP nebo Linux. Monitory mají úhlopříčku patnáct palců. K dispozici budou i přenosné počítače TravelMate 6593Gs s operačním systémem Windows 7.

Acer na akci poskytne i bezpečnostní skenery, na které narazíte u vstupů a dotykové obrazovky do informačních terminálů.

Letní olympiáda v Londýně: 11 tisíc počítačů Acer a Windows
i Zdroj: PCTuning.cz
Letní olympiáda v Londýně: 11 tisíc počítačů Acer a Windows
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: The Register

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama