google-earth-pokoril-miliardu-stazeni-trasu-si-nyni-prohledneme-i-ve-3d-video
Software Novinka Google Earth pokořil miliardu stažení: Trasu si nyní prohlédneme i ve 3D [video]

Google Earth pokořil miliardu stažení: Trasu si nyní prohlédneme i ve 3D [video]

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

6. 10. 2011 09:30 1

Oblíbená služba internetového giganta dosáhla významného milníku. Povedenou aplikaci si stáhla miliarda lidí a není se čemu divit. Stále přibývají nové funkce, díky kterým se během chvíle podíváme do celého světa.

Reklama

Neuvěřitelnou jednu miliardu stažení pokořila služba Google Earth. Aplikace dříve známá jako Earth Viewer byla v roce 2004 zakoupena portálem Google. Od té doby prošla obrovským vývojem, který nepochybně zaznamenal každý z nás.

Google Earth pokořil miliardu stažení: Trasu si nyní prohlédneme i ve 3D [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Podívat se díky několikaleté snaze Googlu můžeme na téměř každé místo na světě, včetně satelitních záběrů na některá vesmírná tělesa. Mnozí jistě využívají Street View, se kterým se podíváte do většiny velkých světových měst a postupně přibývají další. Nelze pochybovat o tom, že virtuální glóbus ještě mnohým překvapí a my se těšíme, s čím inženýří z Google dorazí.

Nedávno přibyla nová funkce v podobě 3D průletů, které simulují let vrtulníku nad uživatelem vybranou trasou. Jednoduše se tak můžeme podívat, co se kde na cestě nachází a snadno si podle toho dokážeme představit, co na nás čeká.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama