cena-tabletomobilu-galaxy-note-bude-zacinat-na-16-000-kc
Novinka Cena tabletomobilu Galaxy Note bude začínat na 16 000 Kč

Cena tabletomobilu Galaxy Note bude začínat na 16 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2011 09:45 9

Kříženec telefonu a tabletu se pyšní jemným 5,3" displejem na bázi technologie Super AMOLED. Lze ho ovládat nejen za pomocí prstů, ale i dotykového pera.

Reklama

Pokud přemýšlíte, zda si pořídit smartphone nebo tablet a nemůžete se stále rozhodnout, tak je pro vás Galaxy Note asi to pravé. Přístroj je vybaven velkým 5,3“ displejem s WXGA rozlišením 1280 × 800 pixelů se skvělými pozorovacími úhly, neboť je vyráběn technologií Super AMOLED. Uvnitř tiká dvoujádrový procesor na nominální frekvenci 1,4 GHz.

Další zajímavostí je rozhraní S-Pen pro jednoduché ovládání pomocí stylusu, jenž je součástí balení. V zařízení by mělo být předinstalovaných několik specifických aplikací od Samsungu, pro S-Pen ale budou moct vyvíjet i třetí strany.

Cena tabletomobilu Galaxy Note bude začínat na 16 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení je postaveno na operačním systému Android 2.3 Gingerbread, přičemž obsahuje velkou baterii s kapacitou 2500 mAh. Při rozměrech 147 × 83 mm a hmotnosti 178 gramů má Note tloušťku pouze 9,65 mm. Za zmínku jistě stojí i podpora HSPA+ a LTE a zadní kamera s rozlišením 8 Mpx a LED přisvícením. Kromě fotografií umožňuje i záznam videa v rozlišení 1080p (Full HD).

Cena Galaxy Note bude v České republice začínat na hranici 16 tisíc korun za nejlevnější model, což se nám zdá přeci jen trochu moc. Prodávat se začne od poloviny listopadu.

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama