sony-predstavilo-prenosny-kruhovy-vsesmerovy-reproduktor-pro-mobilni-zarizeni
Novinka Sony představilo přenosný kruhový všesměrový reproduktor pro mobilní zařízení

Sony představilo přenosný kruhový všesměrový reproduktor pro mobilní zařízení

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 9. 2011 06:00 7

Reproduktory jsou vybaveny jak bezdrátovou technologií Bluetooth, tak i klasickým 3,5mm konektorem. Na výběr je také verze pro iPhone nebo iPod, která má mimo proprietárního konektoru také vlastní akumulátor.

Reklama

Novinka je dělaná spíše pro mobilní zařízení, přesněji pro mobilní telefony, u kterých je kvalita zvuku z reproduktoru velice nízká. Reproduktory jsou vybaveny bezdrátovou Bluetooth technologií, případně k nim můžete mobil připojit přes klasický 3,5mm jack konektor. V případě RDP verze pro Apple iPhone a iPod je vrchní strana vybavena proprietárním Apple konektorem, kam můžete iDevice přímo připojit a také jej rovnou napájet.

Sony představilo přenosný kruhový všesměrový reproduktor pro mobilní zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Jedna z verzí (SRS) nebude mít žádnou baterii a tak musí být připojen do elektrické sítě. Verze RPD naopak bude disponovat i Ni-MH akumulátorem, který vydrží na 5 hodin přehrávání hudby. Obě zařízení má rozměry 14,5 × 14,5 × 14,5 cm a dokáží poskytnout hudební výkon až 13 W. Díky kruhové konstrukci by neměl vznikat problém s tím, že za reproduktorem nebude nic slyšet. Postavit ho tak můžete ideálně uprostřed místnosti, odkud vše ideálně ozvučí.

Celé značení modelů je RDP-V20iP a SRS-BTV25. Oba modely budou dostupné v černé, bílé a červené variantě za zatím neupřesněnou cenu.

Nepřehlédněte:

Zdroj: Tom's Guide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama