speedlink-uvadi-xantost-herni-headset-s-prostorovym-zvukem-pro-parany
Novinka SpeedLink uvádí Xantost, herní headset s prostorovým zvukem pro pařany

SpeedLink uvádí Xantost, herní headset s prostorovým zvukem pro pařany

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

24. 9. 2011 09:00 11

Grafika u her není zdaleka jediným faktorem a veliký zážitek ze hry poskytne i její zvuková stránka. Na to výrobce myslel a hráčům přináší skvěle vypadající headset se stereo zvukem.

Reklama

Německý SpeedLink se výrobou příslušenství k počítačům a herním konzolím zabývá již několik let. V jeho portfoliu nalezneme klávesnice, myši, grafické tablety a spoustu nejrůznějších periferií, kterých nabízí nespočetné množství.

SpeedLink uvádí Xantost, herní headset s prostorovým zvukem pro pařany
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový headset s označením Xantos samozřejmě funguje jak s PC, tak i konzolemi a dalším hardwarem. Jako konektor je zde (bohužel) použito USB, které počet zařízení k nimž lze sluchátka připojit značně limituje. O kvalitní zvuk se má postarat podpora stereo zvuku a kvalitní integrované reproduktory. Sluchátka váží 310 gramů, což je poměrně dost, ale na oplátku nabídnou hluboké basy a věrné podání tónů obecně. Nechybí flexibilní změna velikosti, odstínění okolního zvuku díky klapkám a sklápěcí mikrofon. Na třímetrové šňůře pak najdeme ovládání hlasitosti a vypínání mikrofonu. Líbivý je i design doplňený LED diodami.

Sluchátka se budou prodávat za slušných 50 euro (cca 1 200 Kč).

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama