zotac-a75-itx-wifi-bohate-vybavena-deska-se-socketem-amd-fm1
Novinka Zotac A75-ITX WiFi: bohatě vybavená deska se socketem AMD FM1

Zotac A75-ITX WiFi: bohatě vybavená deska se socketem AMD FM1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 9. 2011 11:30

Populární výrobce chystá malinkou desku pro hybridní čipy A-Series a E-Series. A75-ITX WiFi by mohla být skvělou volbou do malého úsporného HTPC.

Reklama

V našich končinách oblíbený výrobce Zotac si připravil novou základní desku s názvem A75-ITX WiFi. Ta disponuje čipovou sadou A75 a socketem AMD FM1, do kterého je možné nainstalovat hybridní procesory A-Series a E-Series.

Deska je minimalistického formátu mini ITX a nabízí dva DIMM paměťové sloty pro moduly typu DDR3 s frekvencí 1866 MHz. Maximální možná kapacita operační paměti je 8 GB.

Na PCB je dále umístěn slot PCI Express ×16, přičemž zde najdete i čtyři SATA 6 Gbps konektory, osm USB 3.0 portů (šest vzadu, dva vyveditelné), dva USB 2.0 a stejný počet konektorů Gigabitového Ethernetu a optický S/PDIF.

Samozřejmostí je osmikanálové audio a modul WiFi 802.11 b/g/n a Bluetooth 3.0. V zadní části je prostor pro výstupy, které tvoří konektory DVI, HDMI a VGA. Specifikace naznačují i podporu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio a hardwarové akcelerace Blu-ray. Doporučenou koncovou cenu a dostupnost neznáme.

Zotac A75-ITX WiFi: bohatě vybavená deska se socketem AMD FM1
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: LegitReviews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama