socialni-sluzba-google-je-dostupna-bez-pozvanek
Novinka Sociální služba Google+ je dostupná bez pozvánek

Sociální služba Google+ je dostupná bez pozvánek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 9. 2011 12:00 2

Koncept sociálních kruhů zatím slaví úspěch. Mladá platforma vstoupila do stavu otevřené betaverze a je dostupná už i bez pozvánek.

Reklama

Po devadesáti dnech testování vstoupila sociální síť Google+ do veřejné betaverze a otevřela se tak všem zájemcům bez nutnosti vlastnit elektronickou pozvánku. Jedinou podmínkou je věk nad 18 let a také zřízení uživatelského účetu u Google.

Internetový gigant v průběhu tří měsíců učinil přes stovku vylepšení. Včera pak zpřístupnil posledních devět novinek, z nichž většina se týká videokonferencí Hangouts (Setkání). Patří mezi ně např. i rozšíření vyhledávání, kdy uživatelé mohou nově hledat i v obsahu publikovaných příspěvků (doposud bylo možné pouze vyhledávání osob) či možnost sdílet při videokonferenci obrazovku svého počítače s ostatními.

Nepřehlédněte:

S Googlem v kruhu. Sociální síť Google+ už má 25 milionů uživatelů

Do konferencí se nyní může připojit až deset účastníků (nově i na mobilních telefonech) a vzájemně spolu komunikovat. Setkání jsou přístupná komukoliv, nově je mohou sledovat i pasivní diváci. Zatímco zpočátku byla po pozvánkách na Google+ velká poptávka, v posledních týdnech zájem uživatelů ochabl.

Pravděpodobně za to mohou i změny na Facebooku, který neponechal nic náhodě a přednosti Google+ jednoduše zkopíroval. Pokud se chcete na Google+ zaregistrovat, navštivte stránku http://google.com/+. O výhodách či nevýhodách platformy můžete diskutovat pod článkem.

Sociální služba Google+ je dostupná bez pozvánek
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama