online-kvalifikace-na-eswc-se-blizi-ke-svemu-konci
Novinka Online kvalifikace na ESWC se blíží ke svému konci

Online kvalifikace na ESWC se blíží ke svému konci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 9. 2011 11:45 2

Online kvalifikace na Mistrovství světa v počítačových hrách, Electronic Sports World Cup (ESWC), se chýlí ke svému konci. Čeští hráči se 4 předcházející víkendy mohli zúčastnit turnajů v BenQ StarCraft 2 a Big Shock! FIFA11 ESWC kvalifikaci.

Reklama

Strategická hra StarCraft 2 se hraje na PC, zatímco fotbalový simulátor FIFA 11 na herní konzoli PlayStation 3. České hráče o víkendu čeká pátý a poslední online kvalifikační turnaj, ve kterém mohou získat body do celkového žebříčku.

Po konci online části české ESWC kvalifikace postoupí 8 nejlepších hráčů z každé hry na offline finále do pražské herny BattleZone. Pro doplnění, turnaj ESWC se koná již koncem října letošního roku v Paříži a hrát se bude o prizemoney, v přepočtu činící necelé 4 miliony korun!

Nepřehlédněte:

Nejlepší evropské týmy se sjely do Prahy bojovat o tři tisíce euro

Pátý online kvalifikační turnaj bude opět živě přenášen po internetu a komentovat jej budou známí hráči s přezdívkami Tučňák, Murdoc a Wries. V posledních bojích o postup do Paříže už se ovšem neobjeví jeden z nejlepších hráčů StarCraftu 2 u nás, Vojtěch "h34d_hUnT3R" Veselý.

Právě tento hráč totiž neudržel na uzdě své nervy během čtvrté kvalifikace a byl ze čtvrté a páté online kvalifikace vyloučen. Hráč h34d_hUnT3R neunesl prohru ve finálovém zápase proti Harpnerovi a už během zápasu mu utekla řádka neslušných slovíček na účet jeho protivníka.

Sobota 17. září je tak posledním termínem, kdy mají hráči možností získat poslední body do průběžného žebříčku oficiální české online kvalifikace na ESWC. Více informací naleznete na oficiálních stránkách kvalifikace eswc.grunex.com.

Online kvalifikace na ESWC se blíží ke svému konci
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama