prvni-fotografie-smartphonu-htc-vigor-s-hd-displejem
Novinka První fotografie smartphonu HTC Vigor s HD displejem

První fotografie smartphonu HTC Vigor s HD displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 9. 2011 11:30 4

Vigor se stane nejlépe vybaveným telefonem na trhu. Dvoujádrovému procesoru s taktem 1,5 GHz bude sekundovat displej s jemným rozlišením.

Reklama

K dispozici jsou další informace o připravovaném smartphonu HTC Vigor. Podle nejnovějších zpráv, které má k dispozici server Pocketnow, se přístroj začne prodávat už 13. října, kdy jej začne nabízet americký operátor Verizon.

Droid Incredible HD, o tomto názvu se spekuluje čím dál více, přinese především 4,3“ displej s HD rozlišením 1280 × 720 pixelů. Dvoujádrový procesor z dílen Qualcommu bude tepat na taktu 1,5 GHz. Půjde pravděpodobně o model MSM8660 s grafikou Adreno 220.

Tuto výbavu má podpořit 1 GB paměti RAM a 16 GB vnitřní paměti. Fotografie a video byste měli pořizovat 8Mpx kamerou. Vepředu je pak pro videotelefonování k dispozici 1,3Mpx kamera.

Nepřehlédněte:

LG je údajně blízko uvedení smartphonu LU6200 s HD displejem

Spekuluje se také o možnosti podpory technologie Beats Audio. V balení by tudíž měla být přítomna speciální sluchátka od firmy Beats by Dr. Dre. Očekávat máme i podporu vysokorychlostních sítí LTE. Tchajwanský výrobce přístroj představí příští týden na konferenci v New Yorku.

První fotografie smartphonu HTC Vigor s HD displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Pocketnow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama