novy-zbox-s-via-nano-x2-miniaturni-pc-od-zotacu-se-predstavuje
Novinka Nový ZBox s VIA Nano X2: Miniaturní PC od Zotacu se představuje

Nový ZBox s VIA Nano X2: Miniaturní PC od Zotacu se představuje

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

16. 9. 2011 11:00 9

Další miniaturní zařízení z dílen Zotacu znovu změnilo platformu. CPU tentokrát nebude od AMD ani Intelu, šanci totiž dostala VIA.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o novém ZBOX Nano AD10 od Zotacu na platformě AMD Fusion. Ten zaměnil tradičně využívanou kombinaci Intel Atom s nVidia ION za platformu AMD Fusion s integrovanou grafickou částí. Podobně tomu bude u dalšího představeného produktu z řady ZBox, který zanedlouho dorazí na trh.

Nový ZBox s VIA Nano X2: Miniaturní PC od Zotacu se představuje
i Zdroj: PCTuning.cz

Zotac pravděpodobně rád experimentuje, a s novým ZBox Nano-VD01 se rozhodl opět změnit platformu. Volba padla na dvoujádrový procesor VIA Nano X2U4025 na frekvenci 1.2 GHz s TDP 18W. Miniaturní krabička o velikosti 127 × 127 × 45 mm se bude prodávat ve dvou provedeních - barebone (nekompletní) a kompletní zařízení. Do obou se vejdou až 4 GB DDR3 RAM, 2,5" HDD, a kdo by hledal grafický čip, nalezne jej na základní desce integrovaný do chipsetu VX900H.

Nový ZBox s VIA Nano X2: Miniaturní PC od Zotacu se představuje
i Zdroj: PCTuning.cz

V balení nechybí ovladač, WiFi anténa, napájecí kabely, či držák pro přichycení ke stěně, monitoru apod.

Nechybí ani čtečka karet, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, USB 3.0 konektory a grafické výstupy HDMI a DisplayPort. Výrobce si za vše účtuje 130 dolarů v barebone verzi a 260 dolarů za kompletní ZBox Nano-VD01 Plus s 2GB RAM a 320GB HDD. Do prodeje se dostane ke konci měsíce.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama