dobra-zprava-pro-nadejny-system-prvni-htc-s-windows-phone-7-5-by-melo-dorazit-1-zari
Novinka Dobrá zpráva pro nadějný systém: První HTC s Windows Phone 7.5 by mělo dorazit 1. září

Dobrá zpráva pro nadějný systém: První HTC s Windows Phone 7.5 by mělo dorazit 1. září

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

23. 8. 2011 16:00 20

Na akci HTC Event v Londýně se prý dočkáme hned několika modelů s Windows Phone 7.5 Mango. Podle mnohých se jedná o jednoznačnou odpověď na nedávnou koupi Motoroly Googlem.

Reklama

Na předváděčce HTC Event to bude tentokrát vypadat poněkud jinak. Neuvidíme žádnou novou vlajkovou loď s Androidem, ale první smartphony výrobce s operačním systémem Windows Phone 7.5 Mango. HTC akci oznámilo na Facebooku a ihned se vynořilo několik důvěrných zdrojů potvrzujících dohady o uvedení přístrojů.

Dobrá zpráva pro nadějný systém: První HTC s Windows Phone 7.5 by mělo dorazit 1. září
i Zdroj: PCTuning.cz

Oznámení přišlo nedlouho po potvrzení nákupu Motorola Mobility Googlem a mluví se tak o logickém kroku Microsoftu, který se mohl spolu s výrobcem rozhodnout posunout vydání zařízení. Další zvěsti naopak mluví o strachu HTC z přístrojů finského výrobce Nokia, který má do konce roku první WP7 zařízení představit a je s Microsoftem na jedné lodi.

Nepřehlédněte:

Uvedené komunikátory mají mít název HTC Omega a HTC Eternity. První zmiňovaný se bude pyšnit velkým 4,5" displejem a stane se novou vlajkovou lodí s Windows po HTC HD7. Je dobré vidět, že Windows Phone nebude tak mrtvou platformou jak se zdálo a pokud na trh dorazí dostatek zařízení, určitě se prodeje zvednou. Androidu a iOS mohou WP ještě zatopit a pokud ne, konkurence není nikdy dost.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama