qpad-om-75-pro-snehove-bila-herni-myska
Novinka QPAD OM-75 Pro: Sněhově bílá herní myška

QPAD OM-75 Pro: Sněhově bílá herní myška

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

17. 8. 2011 06:00 1

Myš má bílou barvu a najdete na ní 5 programovatelných tlačítek. Díky optickému senzoru zvládá zrychlení až 15G.

Reklama

Patříte mezi pravidelné hráče počítačových her a potřebujete k tomu i správné vybavení, ale přitom si potrpíte na pěkném vzhledu? Právě vás by tedy mohla zaujmout nová herní myš OM-75 od výrobce QPAD. Myška má 5-finger grip, který již vyhrál i nějaké ocenění. Myš má celkově 7 tlačítek z nichž je 5 programovatelných. Můžete si na ně uložit různá makra, klávesy nebo zkratky. Myš zvládá rychlost až 1 metr za vteřinu bez ztráty dat, čímž výrobce myslí to, že snímač dokáže snímat rychlostí 6469 snímků za vteřinu.

QPAD OM-75 Pro: Sněhově bílá herní myška
i Zdroj: PCTuning.cz
QPAD OM-75 Pro: Sněhově bílá herní myška
i Zdroj: PCTuning.cz

  

Obě hlavní tlačítka, pravé a levé, mají životnost 5 milionů kliknutí. Senzor myši umí rozlišení od 400 do 1600 CPI. Myš je drátová a délka kabelu je 2 metry. Výrobce poskytuje na myš dvouletou záruku.

„I když poslední generace laserových senzorů umožňuje výrazně vyšší CPI, mnoho hráčů si zvyklo na pocit, který optická myš nabízí. Herní optický senzor Avago vylepšuje předchozí generaci a nyní je téměř dokonalý. A navíc pro naše pohodlné uchopení spolu s bílým povrchem, který se neuvěřitelně snadno udržuje v čistotě, a programovatelnými funkcemi, je QPAD OM-75 ideální volbou za dobrou cenu,“ říká Christer Körnbäck, CEO a zakladatel společnosti QPAD.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama