hrani-pc-verze-battlefieldu-3-bude-vyzadovat-origin
Novinka Hraní PC verze Battlefieldu 3 bude vyžadovat Origin

Hraní PC verze Battlefieldu 3 bude vyžadovat Origin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2011 13:10 29

Hráči si budou muset povinně nainstalovat klienta Origin a skrze něj hru spouštět. EA to se svým digitálním distribučním systémem myslí smrtelně vážně.

Reklama

Připravovaný Battlefield 3 od tvůrců z DICE bude napevno spjatý se službou Origin pro digitální distribuci od Electronic Arts. Na svém Twitteru o tom informoval komunitní manažer švédského studia Daniel Martos, když napsal: „Ano, tyto „spekulace“ jsou pravdivé“.

To znamená, že i když si koupíte krabicovou verzi hry, budete si muset stáhnout klienta Origin, vytvořit si na této službě účet (pokud již nějaký nemáte) a skrze ní se na hru připojovat. I to je asi tím důvodem, proč BF3 nakonec nebude nabízen prostřednictvím Steamu. EA tvrdí, že Valve zavedlo u své služby jistá omezení, které omezují vývojáře ve vydávání patchů a stažitelného obsahu. Pravda bude ale zřejmě někde uprostřed.

Podle BF3 Blogu si klient Originu spuštěný na pozadí při hraní alfatestu Battlefieldu 3 pro sebe vzal přibližně 50 MB paměti, tedy zhruba jako Steam, takže by to uživatelům se slabším železem nemělo způsobit žádné větší komplikace.

Hraní PC verze Battlefieldu 3 bude vyžadovat Origin
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: BF3 Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama