potvrzeno-htc-vigor-bude-prvni-android-s-hd-displejem
Novinka Potvrzeno: HTC Vigor bude první Android s HD displejem

Potvrzeno: HTC Vigor bude první Android s HD displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 8. 2011 11:00 13

Displej má údajně úhlopříčku 4,3 palce a rychlý dvoujádrový procesor na něm dokáže vykreslit obraz v rozlišení 1280 × 720 bodů.

Reklama

Výrobci se připravují na uvádění nových smartphonů s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich, který by měl sjednotit rozdíly mezi tabletovou a mobilní verzí. Na trhu se podle všeho ale objeví i smartphone HTC Vigor se starší verzí Androidu. Poprvé jsme o něm informovali ve starší aktualitě zde.

Přístroj bude mít displej s úhlopříčkou 4,3“ a rozlišením 1280 × 720 pixelů. Pohánět jej bude procesor, resp. SoC s nominálním taktem 1,5 GHz a k dispozici bude i 1 GB paměti RAM a 16 GB vnitřní paměti.

Na zadní straně najdete kameru s rozlišením 8 Mpx a se schopností natáčet videa ve Full HD (1080p) režimu. Pro videohovory je připravena přední kamera s rozlišením 2 Mpx. HTC Vigor by měl podporovat také technologii Beats, která by měla výrazně zvýšit kvalitu reprodukovaného zvuku; včera HTC oznámilo strategické partnerství se značkou Beats by Dr. Dre

Zatím se spekuluje, že HTC Vigor bude distribuován se starší verzí Androidu 2.3.4, ale je pravděpodobné, že časem se dočká aktualizace i na novější verzi ICS. Nabídnout by měl i novou a vylepšenou grafickou nadstavbu Sense.

Potvrzeno: HTC Vigor bude první Android s HD displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Droid Life

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama