gigabyte-chysta-dva-radeony-hd-6870-s-chladicem-windforce-3x
Novinka Gigabyte chystá dva Radeony HD 6870 s chladičem WindForce 3X

Gigabyte chystá dva Radeony HD 6870 s chladičem WindForce 3X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2011 09:45

V prodeji budou behěm několika následujících dní. Mají vylepšené chlazení, o něco vyšší frekvence a disponují součástkami třídy Ultra Durable VGA.

Reklama

V nabídce tchajwanského výrobce Gigabyte Technology se zanedlouho objeví dva nové grafické akcelerátory postavené na Radeonu HD 6870. Půjde o nereferenční model (GV-R687UD-1GD) s chladičem WindForce 3X s trojicí heat-pipe trubiček a stejným počtem větráků s PWM regulací.

Na trhu se objeví ve dvou verzích (1.0 a 2.0), které se od sebe odlišují použitými součástkami. První je vybavena komponenty třídy Ultra Durable VGA, druhá o něco kvalitnějšími Ultra Durable VGA+. Prvně jmenovaná verze nemá +, což znamená to, že nejsou použity kondenzátory NEC Proadlizer.

Oba modely mají modré PCB (printed circuit board) a disponují jádrem Barts s 1120 unifikovanými jednotkami. To pracuje na taktu 900 MHz a s 1 GB VRAM typu GDDR5 je spojeno pomocí 256bitového rozhraní. Paměťové čipy tikají na 4200 MHz efektivně.

V oblasti konektivity lze využít dva výstupy DVI, jeden pozlacený HDMI a dva miniDisplayPorty. Nechybí podpora technologie CrossFireX, Eyefinity a HD3D. Doporučená cena nebyla zveřejněna.

Gigabyte chystá dva Radeony HD 6870 s chladičem WindForce 3X
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama