kdyz-zpatky-do-skoly-tak-s-lifebookem-sh531-tvrdi-fujitsu
Novinka Když zpátky do školy, tak s Lifebookem SH531, tvrdí Fujitsu

Když zpátky do školy, tak s Lifebookem SH531, tvrdí Fujitsu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2011 10:30 4

Fujitsu uvádí třináctipalcový notebook LifeBook SH531, mezi jehož přednosti patří nízká hmotnost, výkonné komponenty a také klávesnice, která je odolná proti polití.

Reklama

Fujitsu v rámci programu „Back to School“ uvedlo nový 13,3“ notebook Lifebook SH531, o kterém tvrdí, že má kompaktní rozměry a nízkou spotřebu, že je lehký a bude dostupný za přiměřenou cenu. Zaujmout má především studenty, kteří si jej budou moct zakoupit za doporučenou cenu 13 900 korun (bez DPH).

Počítač má hmotnost 1,9 kilogramu, na displeji (1366 × 768 px) antireflexní vrstvu a disponuje funkcí Computrace-enabled BIOS, která umožňuje v případě ztráty či krádeže vysledovat notebook na dálku; taktéž lze uzamknout pevný disk a operační systému.

Najdete v něm tepat procesory Sandy Bridge (Core i3 a Core i5), ale i modul WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, jeden port eSATA a ExpressCard slot pro externí UMTS. Operační paměť má kapacitu 2 GB (rozšiřitelná pomocí dvou slotů až na 8 GB), data můžete ukládat 320GB nebo 500GB pevný disk.

Díky technologii Intel Wireless Display lze bezprostředně sdílet svoje obrázky, videa a multimediální obsah z internetu na externím „zobrazovadlu,“ např. monitoru či televizoru. Baterie by měla vydržet notebook pohánět až po dobu šesti hodin, což je údaj spíše průměrný.

Když zpátky do školy, tak s Lifebookem SH531, tvrdí Fujitsu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Fujitsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama