battlefield-3-pravdepodobne-nebude-na-steamu
Novinka Battlefield 3 pravděpodobně nebude na Steamu

Battlefield 3 pravděpodobně nebude na Steamu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2011 19:30 35

Valve prý zavedlo nová omezení, která omezují vývojáře ve vydávání patchů a stažitelného obsahu. Obě společnosti momentálně jednají o nových podmínkách.

Reklama

V průběhu minulého vyšlo najevo, že Electronics Arts nebude připravovaný Battlefield 3 prodávat skrze digitální distribuční systém Steam. Známé vydavatelství to odůvodňuje tím, že Valve zavedlo u Steamu nová omezení, která jim brání v interakci se zákazníky. Battlefield 3 ale není jedinou hrou EA, která měla se Steamem problémy.

Před nedávnem z něj např. zmizely hry jako Dragon Age 2 nebo sci-fi akce Crysis 2. EA se podle svých slov momentálně snaží s Valve vyjednat lepší podmínky, které nebudou tolik „limitovat interakci mezi vývojáři a koncovými uživateli“. Pokud jednání dobře dopadnou, Battlefield 3 bude na Steamu. V tomto ohledu jsme ale skeptičtí.

Producent hry – Patrick Bach, potom v rozhovoru pro stanici CNN uvedl, že Battlefield bude mít „silný příběh“. Studiu s ním pomáhá Andy McNab, bývalý voják SAS, který bojoval v přední linii ve válce v Zálivu. Hra vyjde 28. října tohoto roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Battlefield 3 pravděpodobně nebude na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama