google-se-blizi-k-20-milionum-uzivatelu-a-co-vy-pridate-se
Novinka Google+ se blíží k 20 milionům uživatelů. A co vy? Přidáte se?

Google+ se blíží k 20 milionům uživatelů. A co vy? Přidáte se?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 7. 2011 13:15 24

Nová služba v portfoliu Google vyzývá na souboj zástupce ostatních sociálních sítí v čele s Facebookem. A zatím se jí docela daří. Jen v Čechách ji používá téměř 47 tisíc lidí.

Reklama

Google nedávno spustil svou sociální síť Google+ a jak je vidět, u uživatelů má docela úspěch i když na to, aby se alespoň přiblížil hodnotám konkurenčního modrobílého kolosu, bude zapotřebí ještě pár měsíců či let.

Podle Paula Allena – jednoho ze spoluzakladatelů Google, má služba už více jak 18 milionů uživatelů. Růst v posledních dnech sice zpomaluje, ale i tak se denně zapojí 750 tisíc nových lidí. Nejpozději o víkendu by tak počet uživatelů měl překročit mezník 20 milionů.

To je slušný výsledek, vezmeme-li v potaz, že Google zatím nezahájil ani masivní marketingovou kampaň. Co se týče statistik, tak nejsledovanější osobou na Google+ je Mark Zuckerberg. Až za ním jsou Google Boys Sergey Brin a Larry Page.

V české republice se počet uživatelů blíží k 47 tisícům. Informoval o tom v týdnu Tomáš Velecký, který použil obdobnou metodu jako Alenn, tzn, že vycházel z četnosti nejčastějších příjmení v populaci a porovnával je s četností příjmení na Google+.

Jak se ke službě Google+ stavíte vy? Už ji používáte nebo se chystáte ji v budoucnu používat?

Odkaz pro stažení mobilní aplikace:

Google+ se blíží k 20 milionům uživatelů. A co vy? Přidáte se?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama