motorola-sklada-reparat-pripravuje-tablet-s-rozlisenim-displeje-2048-1536-px-a-tegrou-3
Apple Novinka Motorola skládá reparát, připravuje tablet s rozlišením displeje 2048 × 1536 px a Tegrou 3

Motorola skládá reparát, připravuje tablet s rozlišením displeje 2048 × 1536 px a Tegrou 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 7. 2011 14:30 14

Stejně jako příští generace iPadu i tablet od dalšího amerického výrobce bude mít displej s vysokým rozlišením. O dostatek výkonu se pravděpodobně postará SoC Kal-El.

Reklama

V kancelářích amerického výrobce Motorola se pravděpodobně před časem zrodil plán, který má dát zapomenout neúspěchu zařízení Xoom. První tablet s dvoujádrovým procesorem a Androidem 3.0 Honeycomb se měl stát rovnou konkurencí iPadu. Jak ale víme, nestalo se tak. Na doslova tristní prodeje výrobce před časem reagoval snížením ceny o 100 dolarů. Otázkou je, zda mu to vůbec pomůže.

Podle zdroje blízkého serveru Fudzilla proto Motorola už delší čas pracuje na tabletu s 10,1“ displejem s rozlišením 2048 × 1536 pixelů a poměrem stran 4:3. 

Kal-El si v tabletu s Androidem poradí i s portem Lost Planet 2 [video]

Zařízení bude mít výrazně tenčí tělo, než tomu bylo v případě Xoomu (ten je tlustý 12,9 mm) a jako operační systém se představí Android Ice Cream Sandwich, který sjednotí rozdíly mezi verzemi pro mobily a tablety. V obchodech se snad objeví ještě letos. Otázkou je, nakolik můžeme těmto informacím věřit.

Fuadův zdroj také nepotvrdil, jaké SoC („systém na čipu“) bude zařízení pohánět, ale vzhledem k tomu, že Motorola úzce spolupracuje s nVidií, tak se dá očekávat, že jím bude Kal-El neboli Tegra 3.

Motorola skládá reparát, připravuje tablet s rozlišením displeje 2048 × 1536 px a Tegrou 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama