rubacka-gears-of-war-3-unikla-na-torrenty
Novinka Rubačka Gears of War 3 unikla na torrenty

Rubačka Gears of War 3 unikla na torrenty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2011 14:45 11

Téměř tři měsíce před oficiálním uvedením. Ale neradujte se, vývojářskou verzi spustíte pouze na upraveném Xboxu 360.

Reklama

Hernímu studiu Epic se koncem minulého týdne stala pořádná nepříjemnost. Skoro tři měsíce před plánovaným uvedením se na torrentech objevila kopie rubačky Gears of War 3. Web pak o víkendu zaplavily obrázky a videa, které ukazovali dříve neviděné části hry.

Crytek má (opět) průšvih – někdo vynesl Crysis 2 před vydáním

Ke stažení je soubor o velikosti zhruba 7 GB, jenž nabízí kompletní singpleyerovou kampaň i multiplayerové módy, byť s chybami. Ale neradujte se, jde o vývojářskou verzi, kterou spustíte pouze na upraveném Xboxu 360.

Epic se k situaci vyjádřil prostřednictvím Dany Cowley: „Víme, že se na web dostal obsah z Gears of War 3. Náš bezpečnostní tým proto úzce spolupracuje s policií, aby situaci co nejdříve vyřešil.“ Zároveň bylo zmíněno, že uniklá verze nereprezentuje kvality finální hry, která oficiálně vyjde 20. září.

Zatím není jasné, kdo vývojářskou verzi vypustil na internet. Vyšetřování je každopádně v plném proudu. Co se týče úniků her na internet ještě před jejich uvedením na pulty obchodů, tak „specialisté“ jsou v tomto ohledu v Cryteku. Těm se podařilo warezákům s předstihem dodat očekávané Crysis a Crysis 2.

Rubačka Gears of War 3 unikla na torrenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama