jste-fanousky-transformers-razer-pro-vas-chysta-herni-prislusenstvi
Novinka Jste fanoušky Transformers? Razer pro vás chystá herní příslušenství

Jste fanoušky Transformers? Razer pro vás chystá herní příslušenství

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 6. 2011 10:00 7

Do kin vstupuje třetí díl robotických válek a s ním i nové herní příslušenství od Razeru. Je libo stylové počřítačové myši, podložky a obaly na notebooky?

Reklama

Současně s uvedením filmu Transformers: Dark of the Moon bude kromě oficiální doprovodné hry přístupná i nová řada herního příslušenství společnosti Razer. Sada obsahuje čtyři herní myši DeathAdder, podložku Vespula 3 a čtyři stylové obaly na přenosné počítače.

Upravená myš se bude prodávat za 69,99 dolarů a nabídne senzor s rozlišením 3500 dpi, odezvu 1 ms, pět programovatelných tlačítek, design hlavně pro praváky a stíněný kabel s pozlaceným USB konektor. Dostupná bude ve variantách Optimus Prime (červená), Bumblebee (žlutá), Megatron (šedá) a Shockwave (fialová).

Podložka Vespula 3 má rozměry 300 × 240 × 4 mm a pohodlnou gelovou podpěrou zápěstí. Dostupná bude s dvěma povrchy: rychlým, což ocení příznivci akčních her a pomalým, např. pro střílení z odstřelovací pušky. Koncová cena je 45,99 dolarů.

Speciální obaly (Sleeve Cases) se budou prodávat ve stejných barvách jako myši a podporují přenosné počítače velikosti až 15“. Zakoupit je můžete za 49,99 dolarů.

Jste fanoušky Transformers? Razer pro vás chystá herní příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama