exkluzivni-ukazka-amd-bulldozer-a-zakladnich-desek-video
Novinka Exkluzivní ukázka AMD Bulldozer a základních desek [video]

Exkluzivní ukázka AMD Bulldozer a základních desek [video]

Z. Obermaier

Z. Obermaier

26. 6. 2011 11:30 12

Odpor je marný, tohle nikde jinde neuvidíte. Ukážeme procesor AMD FX a čekají na vás i první dojmy z testování.

Reklama

O nadcházející architektuře AMD Bulldozer bylo napsáno tisíce stránek textu, nadšenci hltají každou zmínku na webu a splétají miliony různých (mnohdy šílených) konspiračních teorií a teorií jak interpretovat uniklé výsledky na webu. Já vám dnes procesor AMD FX ukáži na videu, tedy jej uvidíte téměř na vlastní oči.

Chystáme pro vás takové malé preview (po recenzi LIano), kdy se podíváme na skutečnosti jež nebudou v rozporu s NDA, tedy vám samozřejmě neukážeme výsledky testů, ale něco se přeci jen dozvíte.

Náš test bude primárně zaměřen na podporu desek pro tato CPU, jež není dnes vůbec samozřejmá a stoprocentně funkční. V Preview zjistíme, že nejeden z výrobců má s podporou problémy a ne vše fuguje jak má.

Zřejmě se zde potvrzuje dávná spekulace, že výrobci před vydáním skutečně procesory AMD FX neměli k dispozici, jelikož podpora tak opravdu vypadá. Někde nefunguje Turbo, někde naopak úsporné funkce.

Většina software nefunguje korektně (včetně posledního AMD OverDrive). Také jsou někde patrné nedostatky ve výkonu. Pouze jeden jediný výrobce nabízí už nyní stoprocentní kontrolu nad AMD FX, já vám ale zatím neprozradím který ..

Na preview se můžete těšit už za pár dní, můžete nám do komentářů napsat, co vás zajímá. Na dotazy na skóre benchmarků ale nebude odpovídat, ptejte se spíše obecně a co vás zajímá ohledně platformy a desek. Zůstaňte naladěni ohlásíme se brzy ..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama