apacer-predstavil-ddr3-pameti-vhodne-pro-hrace-maji-frekvenci-2133-mhz-a-masivni-chladic
Novinka Apacer představil DDR3 paměti vhodné pro hráče. Mají frekvenci 2133 MHz a masivní chladič

Apacer představil DDR3 paměti vhodné pro hráče. Mají frekvenci 2133 MHz a masivní chladič

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 6. 2011 11:30 3

Výrobce je doporučuje všem uživatelům, kteří chtějí maximalizovat výkon své (herní) sestavy. Paměti prý byly navrženy s ohledem na platformu P67 a Z68.

Reklama

Asijský výrobce Apacer, který zajišťuje příslušenství a doplňky k notebookům a stolním počítačům, dnes oznámil doplnění série Ares o nové paměti. Na trh se v následujících dnech dostane dvoukanálová sada DDR3-2133 8GB (4 GB ×2), která je navržena pro bezproblémový chod na platformách Intel P67 a Z68.

Jak víme, jde o prázdné označení výrobce, nicméně BFU (z anglického Bloody Fucking User) má jistotu, že mu to v PC, do kterého Sandy Bridge zakoupí, pojede. 

Kit v sobě sklubuje vysoké frekvence, dostatečnou kapacitu a relativně nízké latence. Je proto ideálním řešením pro nadšence a hráče, kteří chtějí maximalizovat výkon na svých počítačích, tvrdí Apacer.

Paměti mají časování CL9-11-9-27 a jsou napájeny 1,65 V. Samotné PCB je tvořeno osmi vrstvami, chlazení zastává masivní hliníkový chladič. Na novou sadu můžete uplatnit doživotní záruku. Doporučená koncová cena zatím nebyla zveřejněna.

Apacer představil DDR3 paměti vhodné pro hráče. Mají frekvenci 2133 MHz a masivní chladič
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama