15-minut-z-hrani-call-of-duty-modern-warfare-3-video
Novinka 15 minut z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]

15 minut z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 6. 2011 13:30 23

Video vypadá poměrně zdařile a ukazuje invazi ruských jednotek na americkou půdu. Okolo hlavního hrdiny sviští kulky, opodál stále něco vybuchuje.

Reklama

Activision na probíhající akci E3 prezentuje svůj titul Call of Duty: Modern Warfare 3. V úterý se před novináři blýsklo předváděčkou mise Black Tuesday (v překladu černé úterý), která ukazuje invazi ruských jednotek na americkou půdu.

15 minut z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

V necelých patnácti minutách toho uvidíte hodně: přestřelky v interiérech a exteriérech, zaměřování cílů, střílení z rotačního kulometu a další akci a pořádné výbuchy. Na Modern Warfare 3 pracuje studio Infinity Ward, což by samo o sobě mohlo být zárukou kvality. Ale raději nepředbíhejme.

Hra by měla nabídnout příběh epických rozměrů a pořádnou zábavu, alespoň nás o tom ujišťují představitelé Activision. Tento rok to ale série Call of Duty bude mít hodně těžké. O několik týdnů dříve totiž bude uveden třetí díl Battlefieldu.

Jen taková zajímavost. Šéf Activision, Bobby Kotick, si chtěl na E3 zahrát Battlefield 3, ale EA mu to nedovolili. Konkurence je konkurence :-)

Nepřehlédněte:

Call of Duty: Modern Warfare 3 = žádné dedikované servery

Zdroj: teamxbox

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama