arma-2-free-povedeny-vojensky-simulator-dostane-free-verzi
Novinka Arma 2: FREE - Povedený vojenský simulátor dostane free verzi

Arma 2: FREE - Povedený vojenský simulátor dostane free verzi

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

10. 6. 2011 11:00 5

České  vývojářské studio Bohemia Interactive na veletrhu E3 oznámilo brzké vydání volně dostupné verze této oblíbené hry.

Reklama

Opravdu si z vás neděláme srandu, Arma 2: Free vyjde zcela zdarma a bez nutnosti jakékoli registrace či dalších skrytých reklam. Jedná se víceméně o tu samou hru, kterou již většina z nás hrála, ale pochopitelně na nás čekají nějaká ta omezení.

Arma 2: FREE - Povedený vojenský simulátor dostane free verzi
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak můžete vidět v tabulce, hra neobsahuje datadisky a bohužel přišla i o singleplayerovou kampaň. Stejně tak na ní nepůjdou nainstalovat uživatelské módy a grafika bude omezena na nejnižší kvalitu textur. Grafických orgií, jak jsme vám je prezentovali v recenzi původní hry se tak nedočkáme, ale o to zde ani nejde. Tvůrci chtěli dát uživatelům do rukou multiplayerovou hru, která sice nenabídne tu nejlepší grafiku, ale nabídne všechny herní prvky známé z původní gamesy.

Zbraně, vozidla a jednotky, vše zůstalo beze změn a tak se dá očekávat slušný herní zážitek. Omezení jsou sice znát, ale kdo vám dnes nabídne něco zdarma, zvláště takto povedený herní simulátor? Pokud budete chtít bezplatnou Armu 2 vyzkoušet, sledujte oficiální stránky vývojářů.

Zdroj: Arma 2: FREE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama