omni-n590-a-l-c-vykonny-vodnik-pro-dvouhlavou-san-geforce-gtx-590
Novinka OMNI N590 A.L.C.: výkonný vodník pro dvouhlavou saň GeForce GTX 590

OMNI N590 A.L.C.: výkonný vodník pro dvouhlavou saň GeForce GTX 590

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2011 12:00 1

V případě nejvýkonnějších grafik na trhu jsou teploty alfou a omegou. Běžnému chlazení v horkých letních dnech často dochází dech, uživatelé tak čím dál častěji přemýšlejí, čím ho nahradí.

Reklama

V případě, že si vlastníte dvoučipovou grafickou kartu a nemáte dobře vyřešené odvětrání skříně, tak se zanedlouho budete potýkat s tím, jak lépe odvádět ztrátové teplo. V letních horkých dnech běžné referenční chlazení mnohdy nedostačuje. Větrák se rychleji otáčí a chladič je hlučnější, teploty ve skříni narůstají a ohřívají se nám i ostatní komponenty.

Otevírá se tak cesta pro různé alternativní řešení ostatních výrobců. Touto cestou jde i společnost CoolIT, jež vyvinula chladič OMNI A.L.C. pro grafiku GeForce GTX 590.

„Nemáme pochyb o tom, že OMNI N590 bude úspěšným produktem, což ocení i naši partneři,“ řekl Barry Fairhurst, viceprezident prodeje a marketingu v CoolIT. Teploty budou až o 30 stupňů nižší než v případě běžného chladiče. Ačkoli k dispozici nemáme žádný obrázek, troufáme si tvrdit, že půjde o vodní chlazení, které se bude skládat z pumpy, vodního bloku, radiátoru a větráku.

Na chladič narazíte v systémech společností Maingear, Falcon, Nortwest a Puget Systems. V běžném prodeji se pravděpodobně nikdy neobjeví. Ale kdo ví.

OMNI N590 A.L.C.: výkonný vodník pro dvouhlavou saň GeForce GTX 590
i Zdroj: PCTuning.cz

ilustrační obrázek

Zdroj: pureoverclock

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama