asus-gtx-580-matrix-dabel-nosi-znacku-rog
Novinka ASUS GTX 580 Matrix: ďábel nosí značku ROG

ASUS GTX 580 Matrix: ďábel nosí značku ROG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2011 11:30 4

Momentálně se grafika naskladňuje do většiny evropských obchodů. Zaujme nejen ladiče a overclockery, ale i příznivce netradičních řešení a špičkových technologií.

Reklama

Nedlouho po svém představení na Computexu se akcelerátor GTX 580 Matrix dostává do prvních obchodů, kde ho najdete pod kódovým označením P/2DIS/1536MD5.

Protože jsme o kartě psali už dvakrát, vyjmenujeme si pouze to nejdůležitější. Za prvé, chlazení je kvalitní, známe jej z Direct CU II edice. A tedy víme, co od něj očekávat. Ve skříni zabere tři pozice a kromě rozměrné základny zaujme i dvojicí větráků. Zadní část je osazena masivním kovovým krytem.

Nepřehlédněte:

ASUS GTX 580 Matrix Platinum: ďábel myslí jinak [nové fotografie]

Napájení má devatenáct fází, součástky jsou pouze nejvyšší kvality. Nechybí chytře vyvedené body pro měření napětí GPU a pamětí, taktéž tlačítko pro návrat do továrního nastavení a maximální otáčky ventilátorů.

Aby přetaktování bylo ještě jednodušší, vyvinul ASUS nový software. GPU Tweaklt má jednoduché GUI, aby se v něm snadno orientoval i nováček, který s navyšováním frekvencí teprve začíná. Napájení jsou vyhrazeny dva osmipinové konektory.

A závěrem něco málo k ceně. GeForce GTX 580 Matrix se bude prodávat za 478 euro.

ASUS GTX 580 Matrix: ďábel nosí značku ROG
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama