pctuning-nabidne-textovy-on-line-prenos-z-predstaveni-ios-5-lionu-a-icloud
Apple Novinka PCTuning nabídne textový on-line přenos z představení iOS 5, Lionu a iCloud

PCTuning nabídne textový on-line přenos z představení iOS 5, Lionu a iCloud

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 6. 2011 12:30 19

Ačkoli se uživatelé nového iPhonu zatím nedočkají, novinek bude požehnaně. A v mnohém případě budou revoluční. Celou akcí bude provázet Steve Jobs.

Reklama
PCTuning nabídne textový on-line přenos z představení iOS 5, Lionu a iCloud
i Zdroj: PCTuning.cz

Apple na 6. června chystá představení několika přelomových novinek. Poodhalí informace o Mac OS X 10.7 Lion, ale i iOS s pořadovým číslem 5 a nové službě iCloud. Ta, jak název napovídá, bude sjednocovat veškeré budoucí cloudové služby Applu.

V duchu spekulací posledních týdnů je stále nejisté, zda bude na akci představen některý z nových produktů, a to zejména iPhone 4S (5). Je ale velice nepravděpodobné, že se tak skutečně stane.

Asi nejvíce pozornosti na sebe upoutá iOS 5 – mobilní operační systém pro iPhone, iPad a iPod Touch. Nejspíše bude zcela překopán systém notifikací, jedna z nejvíce kritizovaných částí systému.

A možná dojde i na oblíbené widgety – miniaplikace, které nabízejí rychlý přístup k informacím anebo na aplikaci počasí, která se od uvedení prvního iPhonu (iOS 1.0; build 1A543a,  basedand 03.11.02_G) vůbec nezměnila. Dnes v moderním systému vyloženě ruší.

PCTuning nabídne textový on-line přenos z představení iOS 5, Lionu a iCloud
i Zdroj: PCTuning.cz

Než Steve Jobs vystoupí na pódium a se svým týmem novinky představí, můžete se podívat na koncept, který navrhl jeden z fanoušků Apple. A není vůbec špatný, naopak.

A protože náš livestream (čtěte: Apple představil iPad 2 a zdá se, že konkurenci znovu ujede o parník) z představení iPadu 2 zaznamenal skvělé ohlasy. Přineseme vám přímý textový přenos + obrázky i tentokrát. Odstartujeme v pondělí v 18:00. Tedy se dostavte v hojném počtu.

Zdroj: 9to5mac

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama