infinity-ward-hra-nepujde-pod-60-snimku-za-vterinu
Novinka Infinity Ward: „Hra nepůjde pod 60 snímků za vteřinu“

Infinity Ward: „Hra nepůjde pod 60 snímků za vteřinu“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2011 15:45 19

Kromě toho hra prý neobsahuje cutscény. Záběry které jste mohli vidět v traileru prý pocházeli přímo z hraní singleplayeru.

Reklama

Připravované Call of Duty: Modern Warfare 3 nemá žádnou hlavní platformu, uvedlo herní studio Infinity Ward. Informace pochází přímo od ředitele Studia, Roberta Bowlinga, podle kterého je každá verze vyvíjena s těmi ostatními.

Zvídaví fanoušci platformy PlayStation 3 vyjádřili znepokojení, zda nebude trochu ve stínu Xboxu 360. „Modern Warfare 3 nemá žádnou vedoucí platformu,“ uklidnil Bownling situaci na Twitteru.

Je to tady. Podívejte se na oficiální trailer k Modern Warfare 3 [video]

A zároveň také poznamenal, že PC platforma bude jediná, které se dostane „unikátní optimalizace“ a potvrdil, že bude běhat stabilně na 60 snímcích za vteřinu. Pod tuto hodnotu by se hra neměla dostat ani v nejtužších přestřelkách a bojích.

Activision v pondělí konečně zpřístupnilo oficiální trailer k Modern Warfare 3. Přinesl frenetickou akci a z části ukojil hlad skalních fanoušků. Veškeré záběry v traileru prý pocházely přímo z hraní, neboť Modern Warfare 3 neobsahuje žádné cutscény.

Nepřehlédněte:

Blíží se oficiální oznámení Call of Duty: Modern Warfare 3?

Infinity Ward: „Hra nepůjde pod 60 snímků za vteřinu“
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama