steelseries-pripravuje-dva-herni-headsety-s-motivem-medal-of-honor
Novinka SteelSeries připravuje dva herní headsety s motivem Medal of Honor

SteelSeries připravuje dva herní headsety s motivem Medal of Honor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 5. 2011 12:00 5

Pro fanoušky série asi nutnost, ale jinak nic, co bychom už neviděli jinde. Výhodou je, že sluchátka lze demontovat na tři díly, což zaručuje jejich snadnější přenášení.

Reklama

I přesto, že letošní rok patří akčním střílečkám série Battlefield a Call of Duty, připravuje výrobce kvalitních periferií pro hráče, společnost SteelSeries, dva herní headsety se značkou Medal of Honor.

Model 5Hv2 bude určen hráčům na PC, naopak Spectrum 5xb uvítají majitelé Xboxu 360. Na sluchátkách lze nalézt ovládání hlasitosti a také mikrofon (směrový), který je zatahovací a má přinést čistou hlasovou komunikaci. Obě mají velké, měkké náušníky. Na hlavě by vás neměli tlačit a limitovat ani v případě dlouhodobého hraní.

V případě potřeby je lze demontovat na tři díly, což zaručuje jejich snadnější přepravu, tvrdí výrobce. Ve specifikacích se uvádí, že mají kmitočtový rozsah 26 Hz až 28 KHz a impedanci 40 Ω. K počítači, resp. videoherní konzoli je připojíte skrze kabel o délce 3,5 metru, jež má na svém konci 3,5mm jack konektor.

Headsety do prodeje dorazí příští měsíc. Cena není známa.

SteelSeries připravuje dva herní headsety s motivem Medal of Honor
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Ecoustic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama