prijdte-se-podivat-v-sobotu-28-5-na-den-pocitacu-v-alza-cz-vyhrat-muzete-plno-cen
Novinka Přijďte se podívat v sobotu 28.5. na Den počítačů v Alza.cz. Vyhrát můžete plno cen

Přijďte se podívat v sobotu 28.5. na Den počítačů v Alza.cz. Vyhrát můžete plno cen

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 5. 2011 17:00 8

Již tento víkend se bude pořádat akce, která je určená pro všechny věkové skupiny, pro muže i ženy. Bude zde plno zábavy, doprovodný program a nejnovější přírůstky na poli počítačů a elektroniky.

Reklama

Před pár dny jsem vás informoval o menším muzeu herních konzolí a počítačů, které pořádá Michal Rybka společně s obchodem Alza.cz a nyní můžete návštěvu tohoto muzea skloubit se zajímavou akcí. Dospělí se zde mohou podívat a osahat si nejnovější hračky, jako například Asus EeePad Transformer, což je tablet, který během pár vteřin přetvoříte na netbook s Androidem 3.0. Představena také bude nová expozice od Intelu a ti, kteří nevědí, jak něco funguje, budou poučeni.

Přijďte se podívat v sobotu 28.5. na Den počítačů v Alza.cz. Vyhrát můžete plno cen
i Zdroj: PCTuning.cz

Milovníci her a také vaše děti mohou okusit, jak se hraje na pohybovém ovladači Kinect pro konzoli Xbox 360 od Microsoftu. Pro děti budou také připraveny další atrakce, jako například obří bludiště, trampolíny nebo si mohou nechat namalovat obličej či zhotovit svojí osobu od karikaturistů, kteří budou pracovat na tabletech. To vše bude završeno moderovaným doprovodným programem. Že je připravena zábava pro celou rodinu dokazuje i to, že se nezapomnělo ani na ženy. O ty se zde postarají vizážistky a kadeřnice, také pro ně bude připravena velice netradiční soutěž v disciplíně, která jim jde pravděpodobně nejlépe – nakupování. Soutěže ale budou pro všechny a ve hře jsou ceny za 200 000 Kč.

Na akci se také dostaví některé počítačové celebrity. Které, to nevíme. Pravděpodobně budete moci najít i někoho z nás, a pokud vše vyjde, tak v modrých „firemních“ tričkách. Nakonec je zde připravené video, které láká právě na akci Den počítačů v Alza.cz. Celá akce se bude pořádat v sobotu 28.5 od 10 hodin před centrální prodejnou Alzy v Holešovicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama