soutezte-s-nami-o-5-listku-od-avg-na-koncert-skupiny-monkey-business
Novinka Soutěžte s námi o 5 lístků od AVG na koncert skupiny Monkey Business

Soutěžte s námi o 5 lístků od AVG na koncert skupiny Monkey Business

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 5. 2011 17:00 5

Jste soutěživí? Posloucháte rádi hudbu? A co rovnou jít na koncert kapely Monkey Business. My vám přinášíme možnost vyhrát pět lístků na koncert 26.5. v Praze.

Reklama

Pomalu nám začíná léto, sezóna soutěží, a tak vám nabízíme s firmou AVG, která nabízí internetovou ochranu a antivir, soutěž o lístky na koncert skupiny Monkey Business. Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Předskokanem na letošním koncertu v pražských Žlutých lázních, který se uskuteční 26.5. od 18 hodin, bude taktéž česká kapela Charlie Straight.

Soutěžte s námi o 5 lístků od AVG na koncert skupiny Monkey Business
i Zdroj: PCTuning.cz

A co musíte udělat pro to, abyste měli šanci vyhrát nějaké z lístků, které jsou v soutěži? Stačí znát (případně vyhledat) odpověď na dvě otázky, správně vyplnit a odeslat soutěžní formulář pod tímto textem. Ve hře je celkem 5 lístků. První dvě výherní místa dostanou dva lístky a mohou tak vzít někoho s sebou a na třetí místo zbývá už jenom jeden. Soutěž probíhá od publikování článku do pondělí 23.5, kdy budou vylosováni výherci, kteří budou následně kontaktováni a informováni o převzetí výhry.

Formulář již není dostupný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama