adobe-flash-player-10-3-je-venku-rovnou-i-pro-android
Software Novinka Adobe Flash Player 10.3 je venku. Rovnou i pro Android

Adobe Flash Player 10.3 je venku. Rovnou i pro Android

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

14. 5. 2011 10:00 3

Novinka přináší opravy bezpečnostních chyb a několik dalších vychytávek. Ihned po vydání je dokonce k dispozici i pro Android.

Reklama

Multiplatformní prostředí od Adobe je delší dobou oblíbeným webovým standardem pro online video, hry a nejrůznější aplikace. Delší dobu ho nalezneme na zařízeních s Windows, MacOS, Linuxem a nejkratší dobu ho nalezneme na Androidu. Nyní přichází ve verzi 10.3, které přichází s několika novinkami a opravami.

Adobe Flash Player 10.3 je venku. Rovnou i pro Android
i Zdroj: PCTuning.cz

Pomocí aplikace Adobe Flash Player SiteCatalyst 10.3 mohou vývojáři implementovat analýzu obrazu pro webové stránky. Acoustic Echo Cancellation se postará o eliminaci akustických ozvěn, potlačení šumu, detekci řečové aktivity a automatickou kompenzaci různých zvukových úrovní při použití mikrofonu. Nově je více integrovaný s ovládacími prvky prohlížeče a porporuje různé úrovně ochrany browseru. Tato funkce je podporována v Chrome 11, IE 8, Mozilla Firefox 4 a chystané verzi Safari od Apple. Opraven byl i problém při přehrávání H.264 videa v rozlišení 720p a nižší, které se na Galaxy S vůbec nezobrazilo.

Adobe Flash Player 10.3 je venku. Rovnou i pro Android
i Zdroj: PCTuning.cz

Revoluce nás nyní nečeká, ta se bude konat až s verzí 11, kdy se dočkáme Molehill API o kterém jsme psali v článku: „Adobe uvedlo Molehill API - Připravte se na revoluci ve Flashovém 3D obsahu“. Flash Player 10.3 je k dispozici zde.

Zdroj: blogs.adobe.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama