hrajte-angry-birds-zdarma-v-jakemkoli-prohlizeci
Internet Novinka Hrajte Angry Birds zdarma v jakémkoli prohlížeči

Hrajte Angry Birds zdarma v jakémkoli prohlížeči

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 5. 2011 13:00 11

Jednoduše kliknete na odkaz a pusťte se do střílení ptáků z praku. Musíme vás ale upozornit, že hra způsobuje nezvladatelnou závislost.

Reklama

Pokud jste si mysleli, že mánie kolem Angry Birds – hry, která se stala fenoménem, už dosáhla vrcholu, spletli jste se. Neuvěřitelně chytlavá hra s ptáčky a zlobivými vepři je od včerejška dostupná on-line na webu.

Pro spuštění využijte tohoto odkazu. Příjemné je, že si hru můžete zahrát okamžitě a zcela zdarma. Vaším cílem je zneškodnit zelené vepře, kteří jsou ukrytí v důmyslných pevnostech. Znovu vám nezbude nic jiného, nežli natáhnout prak a jednoho z vašich kamarádů vyslat na zteč.

Webová odnož byla představena na konferenci Google I/O, která se koná v San Franciscu a točí se kolem služeb Google a mobilní platformy Android. Asi vás potěší, že hru byste měli spustit na jakémkoli prohlížeči s podporou HTML 5, nicméně uživatelé Chrome si ji navíc mohou stáhnout a následně hrát v offline režimu.

Vývoj hry mají zaplatit výnosy z mikrotransakcí. To by ale mohl být problém, protože po internetu už koluje návod, jak jednoduše odemknout všechny úrovně. Vzhůru na zlobivé vepře…

Nepřehlédněte:

Hrajte Angry Birds zdarma v jakémkoli prohlížeči
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: digitaltrends

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama