sneci-ulita-od-lian-li-domov-pro-vase-komponenty
Novinka Šnečí ulita od Lian Li: domov pro vaše komponenty

Šnečí ulita od Lian Li: domov pro vaše komponenty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2011 11:00 2

Na poli počítačových skříní je poslední dobou hrozná nuda. Výrobci kopírují jeden od druhého. Chybí jim invence. Svěží vítr do řad fádnosti chce vnést alespoň Lian Li, připravuje totiž další skříň ve tvaru ulity.

Reklama

Počítačová skříň nemusí být vůbec fádní. Přesvědčí vás o tom kvalitní tchajwanský výrobce Lian Li, který na trh zanedlouho uvede jeden velice zajímavý model. Jde o skříň s názvem Special Edition PC-U6. Po legendární PC-777 uvádí další povedenou skříň ve tvaru ulity.

Rozměry jsou 219 × 500 × 410 mm, hmotnost 4,5 kilogramu. Vyrobena je z černě eloxovaného hliníkového plechu, na předním I/O panelu má dvojici USB 3.0 portů, dva konektory eSATA a audio porty.

Mechaniku můžete instalovat do jedné 5,25“ pozice, uvnitř se ale nachází tři interní 3,5“ pozice pro pevné disky. Kompatibilní je se základními deskami formátu μATX a mini-ITX. Vnitřek i vnějšek je natřen na černo. Vpředu najdete dvojici 120mm ventilátorů, které dovnitř vhání studený vzduch.

Výhodou je, že skříň pojme i kartu o maximální délce až 310 mm. Tedy nemusíte se spokojit s tradičně rozměrově skromnějším průměrem. V koších pro disky nechybí silikonové odpružení stejně jako odnímatelné prachové filtry. V obchodech se skříň objeví koncem měsíce za 349 euro (bez VAT).

Šnečí ulita od Lian Li: domov pro vaše komponenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama