cooler-master-silencio-550-odhlucneny-mid-tower
Novinka Cooler Master Silencio 550: odhlučněný mid-tower

Cooler Master Silencio 550: odhlučněný mid-tower

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 5. 2011 12:00 2

Jedná se o zajímavou skříň s černým interiérem a exteriérem. Na bočních částech naleznete zvukotěsný materiál. Chlazení je řešeno dvěma 120mm větráky.

Reklama

Po chladící podložce pod přenosné počítače NotePal Infinite EVO si Cooler Master pro uživatele připravil i počítačovou skříň Silencio 550. Dostupný tento model zatím není, ovšem - pokud máte zájem - můžete si ho alespoň předobjednat.

Jde o skříň formátu mid-tower, tedy středně velký model. Rozměry jsou 210 × 415 × 505 mm. Interiér a exteriér je vyveden v decentní černé barvě. Aby vzduch ve skříni jen tak nestál, najdete zde dvojici 120mm ventilátorů.

Jeden je v dolní přední, kde nasává chladný vzduch a vhání ho do skříně. Druhý ho naopak ohřátý odvádí pryč. Oba se otáčí na 800 ot./min, tvrdí Cooler Master. Na bočních částech pak najdete speciální izolační materiál. Výrobce si dal záležet a skříň odhlučnil.

Nepřehlédněte:

Cooler Master NotePal Infinite EVO, aneb když se teplotou zakucká notebook

I/O panel nabídne jeden konektor USB 2.0 a USB 3.0, konektory pro audio a čtečku SD karet. Skříň pojme tři 5,25“ zařízení a sedm interních 3,5“ komponent. Najdete zde i jednu 2,5“ pozici. Cooler Master Silencio 550 můžete předobjednat za 75,5 euro.

Cooler Master Silencio 550: odhlučněný mid-tower
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama