anketa-microsoft-pripravuje-windows-8-prejdete-na-nej-jakmile-bude-k-dispozici
Novinka Anketa: Microsoft připravuje Windows 8. Přejdete na něj jakmile bude k dispozici?

Anketa: Microsoft připravuje Windows 8. Přejdete na něj jakmile bude k dispozici?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 5. 2011 17:30 44

Traduje se, že sudé vydání Windows se málokdy podaří. Pamatujete si ještě Windows ME nebo Vista? Zlomí Windows 8 tohle prokletí?

Reklama

Nejrizikovější produkt Microsoftu za posledních několik let? Podle generálního ředitele společnosti Steva Ballmera to překvapivě není mobilní platforma Windows Phone 7, ale připravovaný nástupce Windows 7.

Do oficiálního uvedení je sice daleko, na internetu už se ale objevují první střípky a náznaky toho, jak by mohl systém vypadat. Některé zdroje uvádějí, že by mohl navázat na mobilní odnož a nabídnout propojení s Windows Live ID.

Další novinkou prý bude funkce, která během několika minut uvede váš systém do „továrního nastavení“. Zkrátí se i doba potřebná k instalaci, údajně až 2,5×. A pravděpodobné je, že Microsoft více vsadí na pás karet z kancelářského Office 2007/2010 neboli rozhraní Ribbon.

Nakonec se hovoří i o tom, že v systému bude implementováno pokročilé zálohování History Vault. Ale je jasné, ne vždy to Windows 8 ustojí. V tu chvíli přichází čas pro naši „oblíbenou obrazovku smrti“ (BSOD). Podle videa kolujícího internetem nebude chybět ani tentokrát.

Nás v dnešní anketě zajímá, jestli plánujete přechod na chystané Windows 8, nebo zda se naopak chystáte zůstanet u oblíbených „sedmiček“, či starších verzí? Hlasujte v naší anketě na titulní stránce v pravém sloupci nebo se podívejte rovnou na výsledky.

Nepřehlédněte:

Anketa: Microsoft připravuje Windows 8. Přejdete na něj jakmile bude k dispozici?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama