multiplayer-duke-nukem-forever-bude-o-zabave-zni-z-gearboxu
Novinka Multiplayer Duke Nukem Forever bude o zábavě, zní z Gearboxu

Multiplayer Duke Nukem Forever bude o zábavě, zní z Gearboxu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 5. 2011 13:30 5

Zapomeňte na sterilní měření pindíku ve hrách jako Call of Duty, či Halo. Abyste si hru pořádně užili, Duke bude mít k dispozici vzácné a unikátní zbraně.

Reklama

Už to tak vypadá, že počátkem června bude skutečně uvedeno akční sci-fi Duke Nukem Forever. V souvislosti s hrou se dosud mluvilo hlavně o singleplayeru, nabídnout by ale měla i část pro více hráčů. Randy Pitchford, šéf Gearbox Interactive, o ní koncem minulého týdne prozradil několik informací.

Tak v první řadě, multiplayer bude hlavně o zábavě. Ve hrách jako Halo, Call of Duty jde o porovnání dovedností mezi jednotlivými hráči, o tom ale Duke nebude. Hráčům má poskytnout co nejvíce zábavy a legrace, tomu prý bylo vše podřízeno.

K dispozici bude rozmanitý zbraňový arzenál. Využít můžete taktéž řadu speciálních strategií. Jakou z nich zvolíte, bude záležet čistě na vás.

Hra se na pultech obchodů objeví 10. června. Dostupná bude na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Těšíme se, i když se trochu obáváme, že by mohl být oznámen další odklad. Každopádně akce s namakaným blonďákem a profesionálním nakopávačem mimozemských zadků bude hodně zajímavá.

Nepřehlédněte:

Multiplayer Duke Nukem Forever bude o zábavě, zní z Gearboxu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama