notebook-fujitsu-lifebook-bude-mit-misto-opticke-mechaniky-projektor
Novinka Notebook Fujitsu LifeBook bude mít místo optické mechaniky projektor

Notebook Fujitsu LifeBook bude mít místo optické mechaniky projektor

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

24. 4. 2011 09:00 5

Potřebujete s sebou nosit na přednášky projektor a stačil by vám úplně obyčejný? Kupte si nový LifeBook, ten má jeden projektor v sobě.

Reklama

Dnes se už standardně prodávají pico projektory, které jsou napájené baterií a můžete si je tak vzít třeba na dovolenou a pouštět dětem Večerníček na dobrou noc. Dokonce již před dlouhou dobou se objevil mobilní telefon, v němž byl také ukryt projektor. Firma Fujitsu nyní přišla s nápadem, že jej zakomponují do notebooku.

Notebooky s projektorem zatím budou dva. LifeBook S761/C a S771/C. Hlavní předností těchto notebooků bude samozřejmě přítomný projektor, který se nachází na místě optické mechaniky. Model S761/C má 13,3" displej s rozlišením 1366 × 768 pixelů a je vybavený procesorem Intel Core i5-2520M, pouze jedním gigabajtem operační paměti a 160 GB pevným diskem.

Notebook Fujitsu LifeBook bude mít místo optické mechaniky projektor
i Zdroj: PCTuning.cz

LifeBook P771/C je o jeden palec menší a má tak úhlopříčku 12,1". Rozlišení displeje se snížilo na 1280 × 800 pixelů a ostatní výbava zůstala stejná, jako u předchozího modelu. Teď něco k ceně. Notebooky jsou spíše pro manažery a tak je jasné, že nebudou levné. S761/C , tedy ten větší, vychází zhruba na 44 500 Kč. 12palcový model P771/C vychází ještě dráž, konkrétně na 51 000 Kč. Cena je na hardwarovou výbavu opravdu přemrštěná, ale hlavní roli zde hraje vestavěný projektor, který by se některým přednášejícím mohl hodit.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama