asus-spustil-chytlavou-facebookovou-hricku-extreme-racing-rampage-style
Novinka ASUS spustil chytlavou facebookovou hříčku Extreme Racing Rampage Style

ASUS spustil chytlavou facebookovou hříčku Extreme Racing Rampage Style

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2011 17:30 5

Soutěž poběží na Facebooku až do 1. května. Hraje se o hodnotné ceny, např. o výkonnou grafickou kartu GTX 580 DirectCU II nebo základní desku Rampage III Black Edition.

Reklama

ASUS si připravil chytlavou facebookovou hříčku Extreme Racing Rampage Style na podporu propagace své rodiny herních produktů Republic of Gamers (ROG). Soutěž poběží až do 1. května, o den později se dozvíte jména tří nejlepších hráčů.

Na ty čekají opravdu zajímavé ceny ASUS ROG - herní notebook G53, vytuněná základní deska Rampage III Black Edition, kterou jsme nedávno recenzovali,-) a výkonná grafická karta GTX 580 s chlazením DirectCU II. Z losování, do kterého jsou automaticky zařezeni všichni hráči, vzejde jeden šťastlivec, který si odnese taktovací stanici OC Station.

Nepřehlédněte:

Asus Rampage III Black Edition – bez nadsázky lahůdka

A jak funguje samotná hra? Klikněte na odkaz http://apps.facebook.com/asus_rog_game/. Vaším úkolem je během 120 sekund co nejrychleji opisovat slova, která se vám objeví na obrazovce a tím co nejrychleji rozjet vaše závodní autíčko. Čím rychleji píšete, tím rychleji jedete. Ale pozor, každý překlep se vám vymstí tím, že váš závoďák zpomalí.

Na trati také číhají různé nástrahy, které musíte odstranit správnou klávesou. Tvůrci ale nezapomněli ani na bonusy. Kdykoli uvidíte po cestě ROG product a zareagujete správně, získáváte čas navíc. Teď tedy máte možnost bohatě zúročit trápení při hodinách psaní na stroji.

ASUS nezapomíná ale i na „běžné“ čtenáře a fanoušky. V příštích týdnech a měsících se na PCTuningu určitě dočkáte soutěžení i mimo mantinely sociálních sítí.

ASUS spustil chytlavou facebookovou hříčku Extreme Racing Rampage Style
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama