razer-hydra-konkurent-kinectu-dorazi-v-kvetnu-a-nabidne-rozsireny-portal-2
Novinka Razer Hydra, konkurent Kinectu, dorazí v květnu a nabídne rozšířený Portal 2

Razer Hydra, konkurent Kinectu, dorazí v květnu a nabídne rozšířený Portal 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2011 12:30 5

Výrobce u Portalu 2 proklamuje šest exkluzivních úrovní. A navíc se pochlubil, že Hydra bude podporovat dalších 125 PC titulů, včetně Crysis 2 nebo Metro 2033.

Reklama

Nemusíte být příznivcem Steva Ballmera, Microsoftu ani jeho produktů, ale jedno musíte uznat, a to, že uvedení pohybového systému Kinect rozvířilo až hnilobně stojaté vody herního průmyslu. Jenže zatím je kamerka, která se mimochodem i výborně prodává, kompatibilní pouze s videoherní konzolí Xbox 360.

S podporou PC platformy Microsoft váhá, a nic na tom nemění ani to, že koncem února neurčitě uvedl, že SDK bude uvedeno někdy v průběhu jara. Ale zatím se neradujte, Kinect bude možné využít pouze pro nekomerční účely, zatím…

Nepřehlédněte:

Microsoft oficiálně oznámil podporu Kinectu na PC

A tak není divu, že konkurence dělá vše proto, aby z této situace co nejvíce vytěžila. Po zařízení společnosti ASUStek s názvem Wavi Xtion, na kterém firma spolupracovala s PrimeSense (výrobcem čipové sady v Kinectu), do našich obýváků zanedlouho vstoupí i Razer.

Razer Hydra, konkurent Kinectu, dorazí v květnu a nabídne rozšířený Portal 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Ten připravuje uvedení zařízení Hydra, které se bude prodávat včetně plné verze hry Portal 2. Ale aby nezůstalo pouze u logické hry budoucnosti, Razer přislíbil podporu dalších 125 titulů, mezi nimi např. Battlefieldu 2: Bad Company nebo Falloutu 3. Kompletní seznam naleznete na oficiálních stránkách.

Dvojice ovladačů vás přijde na zhruba 140 dolarů, což při přepočtu dle aktuálního kurzu činí necelé 3000 Kč. K ovladačům dostanete zmiňovanou hru a potřebnou dobíjecí základnu. Ovladač je vybaven čtyřmi tlačítky a má poskytnout svobodné ovládání PC her. Předobjednat si ho můžete od května. Asi nejen v Razeru jsou ale zvědaví, jak to celé dopadne.

Zdroj: Bigdownload

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama